Copywriter

Sinds 1994 werk ik als copywriter. Eerst voor diverse reclamebureaus in Duitsland (Promar Hamburg en Frese & Wolff), sinds 1998 als freelance copywriter voor klanten zoals Darboven, Kellogg's, Unilever, Burger King, Azul Kaffee en Bausch & Lomb. Helaas kan ik hier niet alle projecten voor deze klanten laten zien – het zou simpelweg veel te veel zijn. 

 

De laatste jaren werk ik hoofdzakelijk voor klanten in de toeristische sector zoals: Finland Toerisme, Hurtigruten, Menorca, die nordischen Länder, Norderney, Thalassozentrum ahoi, die deutschen Seebäder, Cuxland Tourismus, Tourism Western Australia en Roompot.

 

Sinds 2019 ondersteun ik de verzekeringsmaatschappij InShared met hun activiteiten op de Duitse markt.

 

Die nordischen Länder

Sinds 2013 schrijf ik jaarlijks de brochure “Die nordischen Länder”, die als bijlage in een van de grootste Duitse weekbladen, DIE ZEIT, verschijnt. 

Western Australia

Voor Western Australia schreef ik een brochure van 50 pagina’s schrijven (opdracht via Wehmeyer + Heinrich).  

Cuxland

Sinds vele jaren verzorg ik de teksten van het Cuxland-Magazin (opdracht via Greenbox Design).


Lichtecht

Finnland Magazin

Westaustralien


Traumhäuser


Online

Het eerste boek van mijn hand was “Texten für das Internet”, een gids over copywriting voor websites. Sindsdien ben ik actief bezig met SEO-teksten en met het optimaliseren van webteksten. 

Thalasso-Guide


En wat kan ik voor u doen?

Bent u op zoek naar een copywriter voor brochures of websites? Ik help u graag. Het meest voel ik me thuis op het gebied van toerisme en lifestyle.